Lid worden

Algemene informatie lid worden

Lijkt het je leuk om bij ons muziek te komen maken? Kom een keer langs op maandagavond (19.45 – 22.00 uur) tijdens onze repetitieavond om te kijken en te luisteren. Neem hiervoor contact op met secretaris Karel Verhoeven via e-mailadres bestuur@fanfarewilhelminadussen.nl of  telefoonnummer 0416-391722. Als je lid wordt dan krijg je van de fanfare een instrument in bruikleen.

Lidmaatschap orkest en muziekles

Als je bij ons in het fanfareorkest speelt, kun je ook op les. Ook als je nog geen noot kunt lezen of  beginnend muzikant bent, is het mogelijk om via ons muziekles te krijgen van gediplomeerde en ervaren docenten. Als je voldoende kennis en kunde hebt of als je niveau A hebt bereikt, mag je meespelen in het fanfareorkest.

Muziekles krijgen is niet alleen leerzaam en leuk, maar bij ons ook nog eens erg voordelig.  Privé lessen zijn al gauw erg duur, maar als je muziek komt maken bij onze fanfare zijn de muzieklessen een stuk goedkoper. Het is ook mogelijk om een keer een muziekles bij te wonen. Neem hiervoor contact ook contact op met het bestuur (bestuur@fanfarewilhelminadussen.nl). Ook voor meer informatie over lid worden kunt u bij haar terecht of stuur een mail naar bestuur@fanfarewilhelminadussen.nl.

Lid worden na blazersklas

Heeft uw kind meegedaan aan de blazersklas op de Peppel of de Sprankel en wilt uw kind graag muziek blijven maken? Download dan het aanmeldformulier dat zij ook mee hebben gekregen tijdens de laatste muziekles op school. Print deze en vul het formulier op de achterzijde van de brief in. Lever deze in bij Anita vd Pluijm (Groot Zuideveld 77 Dussen).